Stichting Dierenambulance Dier in Nood 06-50260695
1001_home_din005013.jpg
Dier in Nood You Tube Kanaal
Email Adres: dierinnood@live.nl
Home
Algemene Info
Werkgebied
Doelstelling
FDN
Donateurs
Bedrijven steun
Scholen
Seizoen nieuws
Vrijwilligers
Praktijk verhalen
Wagenpark
In het nieuws
Gemeenten en Overheid
Vermist
Foto
Asielen
Links
Kinderen
Nieuwsbrief
Vertel zelf over uw Dier
Dierenartsen
Dode Dieren
Webcam Dieren
Dieren filmpjes
Evenementen
Dierenlot
Dierenambulance Dier in Nood is altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers! Op het ogenblik hebben wij een goed team van ambulance rijders die meestal met zijn tweeŽn uitrijden naar calamiteiten bij dieren. Toch zouden wij het team wat uit willen breiden met nog 4 mensen die dan als team kunnen assisteren. Onze gedachten gaan uit naar b.v. echtparen of buren, want er moet natuurlijk snel hulp kunnen worden geboden. Lijkt het u wat meld u aan of bel voor wat informatie, maar bedenk wel dat ongevallen op een ieder tijdstip kunnen voor vallen, ook als men net naar bed is gegaan of net aan de maaltijd begint. Uiteraard kunnen er soms zeer nare ongelukken zijn en moet men hier tegen echt bestand kunnen zijn. Ook kunt u te maken krijgen met zeer emotionele mensen die zeer veel verdriet hebben om het verlies van hun dier. Ook in deze situaties moet er natuurlijk stress bestendig mee om gegaan worden, met deze gevallen.

Tevens zijn wij op zoek naar een iemand die voorlichting wil gaan geven over de dierenambulance op scholen, om zo de kinderen meer bekend te maken met het werk wat wij doen, en natuurlijk tevens de promotie. In ons werkgebied zijn ongeveer 200 basis scholen, dus er is wat ons betreft genoeg te doen. Op de scholen kan er een film over de dierenambulance, gezien worden en kunnen de leerlingen, naar aanleiding van deze film vragen stellen. Lijkt het u wat, bel gerust.

Ook proberen wij elk jaar een collecte te houden in de gemeenten waar wij rijden. De gelden zijn voor verbetering van de stichting, zoals onderhoud van materialen en autoís, de vele diesel kosten die wij maken, verzekeringen, kantoor benodigheden, boekhoud kosten, wasmachines en vele andere spullen. Collecteert u wel eens voor ander goede doel, waarvan er vele zijn, overweeg dan ook eens voor Dier in Nood te lopen. Voor ieder collectant hebben wij een leuk presentje! Wilt u onze collecten begeleiden in uw stad of dorp en mensen en motiveren, zijn wij u daar erg dankbaar voor. Vergunning voor collecten wordt altijd verstrekt door de gemeenten, en in sommige gemeenten is er geen vergunning meer nodig. Gelukkig voor ons geven de meeste mensen graag aan ons goede doel .Voor informatie kunt u het info nummer (06-50260695) bellen, liefst na 18.00 uur. Of mailen mag ook naar: dierinnood@live.nl Alvast hartelijk bedankt.

Voor promotie van de dierenambulance staan wij ook graag op markten en braderieŽn, met de verkoop van leuke spulletjes, of een kleine loterij, het uitdelen van flyers, en het ontvangen van donaties van bezoekers aan de stand. Eventueel kan er door de dierenambulance een springkussen neer gezet worden, waar kinderen zich kunnen vermaken tegen een kleine donatie. Lijkt het u wat, meld u aan!
Steun de plaatselijke dierenambulance en doe uw gift op: NL60RABO0105968080 t.n.v. Stichting Ambulance Dier in Nood
Een eigen Onderkomen